چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۸
نشست «جود و همدلی» در قروه برگزار شد

حوزره/نشست مجازی «جود و همدلی» با تأکید بر سیره امام جواد (ع) در مرکز تخصصی الزهرا (س) قروه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، نشست تخصصی مجازی با موضوع «جود و همدلی» امروز با محوریت سیره عملی امام جواد (ع)، در مرکز تخصصی الزهرا سلام‌الله علیها شهرستان قروه با حضور حجت‌الاسلام مهدی هادی، استاد حوزه علمیه برگزار شد.

حجت الاسلام هادی در این نشست انسان‌ها را بر اساس کلمه «امید» به دو دسته امیدوار و ناامید تقسیم و بیان کرد: امید به معنای انتظار وقوع یک اتفاق خوشایند در آینده است.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: انسان‌های امیدوار انرژی بالا و خستگی پایینی دارند و منشأ خیر و برکت برای خود و دیگران هستند، همانند حضرت موسی (ع) که روح امیدواری او را به پیش می‌برد و منفعت اجتماعی داشت.

وی با اشاره به امام رضا (ع) که با وجود سختی‌ها، «راضی به حکم قضای الهی» بود، نام «رضا» را شایسته ایشان دانست.

استاد حوزه با اشاره به تولد امام جواد (ع) در سن ۴۷ سالگی امام رضا (ع) و ناامیدی برخی شیعیان از رهبر آینده، دنیا را دنیای پرفشاری خواند که هر کس به بهانه‌ای امتحان می‌شود.

حجت الاسلام هادی یادآور شد: زمانی که امام جواد (ع) در سن ۸ سالگی به امامت رسیدند، برخی بزرگان شیعه به دلیل کودکی ایشان دچار شک شدند، در حالی که قرآن نیز به حضرت عیسی (ع) در دوران نوزادی حکم پیامبری داد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha